Crina Abrudan: ”Aș vrea să retrăiesc ziua și noaptea aceea!” S-au casatorit dupa 9 ani de relatie

06 08. 2017, 10:44

Anul acesta, pe 8 iulie, Crina Abrudan a devenit Doamna Popescu. Ea s-a căsătorit cu cel cu care se iubește de mai mulți ani, fotbalistul Gabi Popescu.

”Nu ne-am dorit să existe momentelele acelea clasice de la nunți când intră ospătarii cu farfuriile și toată lumea se așează la masă și se întrerupe distracția. Mi-a plăcut atât de mult cum a ieșit totul încât aș vrea să retrăiesc ziua și noaptea aceea. Eu una nu știu mare lucru despre momentele în care s-a servit mâncarea, nu am apucat să mănânc pentru că am dansat foarte mult, am mâncat doar sarmalele spre dimineață.

Mi-am amintit că aveam și proțap, tot spre dimineață, când nu mai rămăsese nimic din el. Știu că a fost foarte bun candy-barul pe care îl știu de la degustare, dar am avut muzică atât de bună și atmosfera a fost atât de frumoasă încât a fost păcat să ratez distracția stând la masă să mănânc.

De altfel, a doua zi după nuntă ne-am dat seama că masa noastră, la care trebuia să stăm împreună cu nașii și care a fost amenajată superb, a fost de fapt degeaba pentru că nu am stat deloc toți patru în același timp la acea masă. Cel mai mult la mesele de pe ponton, în aer liber unde au fost amplasate scena și ringul de dans”, explică vedeta.